در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام،
من برج ۸ سال ۹۴ در یک شرکت استخدام شدم.

توافق ما ۳ میلیون بود که در موقع قرارداد گفتند حداقل حقوق زده می شود و مابه التفاوت جداگانه واریز میشود.

یعنی در سال ۹۴    ۸۷۳ و مابقی (۲۱۲۷) به حساب من واریز میشد و در سال ۹۵ یک میلیون بعلاوه دو میلیون جداگانه که
 مجموع میشد ۳ میلیون این قضیه تا برج ۴ سال ۹۷ ادامه داشت که دیگر قسمت دوم پرداخت نشد و ۹ ماه سال ۹۷
فقط ۱۵۰۰ (قرارداد) واریز شد.
لازم بذکر است که در طول این مدت بغیر از دو قسمت حقوق چند سری هم پورسانت دریافت شده که از چک آنها کپی دارم.
در آخر ۹۷ قطع همکاری کردند و من هم در فرصت یک  ماهه برای بیمه بیکاری اقدام کردم و با ارایه مدارک فقط حداقل حقوق را دریافت می کنم.
با توجه به پرینت حساب که قسمت دوم حقوق از حسابی که بنام شرکا و مدیر مالی شرکت پرداخت شده:

  • ۱- آیا قسمت دوم حقوق( بعنوان ترمیم حقوق ) در سال بعدی می بایست مانند حداقل حقوق افزایش پیدا می کرده؟ یا  شرکت می توانسته آن را کاهش دهد.
  • ۲- سه ماه اول سال ۹۷ قسمت دوم را دادند ولی ۹ ماه بعدی قطع کردند می توانم قسمت دوم حقوقم را برای این ۹ ماه هم مطالبه کنم؟
  • ۳- سنوات بر اساس چه حقوقی باید پرداخت شود؟
  • ۴- در تمام این مدت بیمه را با حداقل حقوق رد کرده، چه مقدار قانونی است؟

لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر

مدیر سایت : - در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 87 آیین دادرسی کار ، احراز حقوق بیشتر از حداقل بر عهده کارگر پیش بینی شده است. بنابراین شما باید حقوق بیشتر از حداقل ( 3 میلیون تومان ) را احراز و اثبات کنید سپس پیگیر افزایشات قانونی هر ساله ، پرداخت حق بیمه بر اساس حقوق واقعی و پرداخت سنوات بر اساس حقوق واقعی و..... باشید.

مادامیکه لیست بیمه شما بر اساس حداقل واریز شده است ، پرداخت واقعی شرکت با حقوق حداقل انجام شده است. اصل بر حقوق حداقلی شما میباشد.