در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با عرض سلام وادب : حق بيمه اي درحدود 9 ميليون تومان كارفرماي محترم شهرداري منطقه يك ازصورت وضعيت پيمانكار كسر كرده و به سازمان تامين اجتماعي پرداخت نكرده است و بيمه نيز حتي قبل از اينكه مدت قراردادخاتمه يابد اخطاريه زده و ماهانه مبلغي كه 22 درصد ميباشد جريمه روز شمار زده و اين مبلغ درعرض چهار پنج ماه به 12 ميليون تومان رسيده است.خواهشمنداست بفرماييد تقصيرپيمانكارچيست؟درزمان مراجه به كارفرما دراين خصوص شهرداري ميگويد پول نداريم نميتوانيم بدهيم ميگويد هركاري ميتوانيد بكنيد همين !! آيااين درسته ؟درتامين اجتماعي اينهمه قانون وماده تصويب شده چرانياورده اند كه جريمه رابايد كارفرمابدهد؟خواشمنديم اگرراه وچاره اي دراين خصوص هست راهنمايي كنيد متشكر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق اصول پیمان شما باید دید که چطور توافق شده است ؟ ، در اکثر پیمان ها ، پیمانکار باید حق بیمه را پرداخت کرده و سپس با فیش های پرداختی مبلغ مورد نظر را از کارفرما عودت نماید ، پس این مسئله کاملا با قرارداد پیمان شما با شهرداری مربوط است.

موفق و پیروز باشید.