در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
سلام
بنده مدت 18 سال سابقه بيمه تامين اجتماعي در يك شركت را دارم و حالا از انجا خارج شده ام.
حالا شركتي رسمي براي خودم تاسيس كرده ام كه كارفرما محسوب ميشوم و عضو هيت مديره و مدير عامل هستم .
نحوه ادامه بيمه تامين اجتماعي براي بنده چگونه خواهد بود؟
چگونه ميتوانم از بهترين شرايط بيمه استفاده نمايم؟
با تشكر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت داشتن کد کارگاهی میتوانید خود را تحت عنوان کارفرما در لیست اعلام نمایید و شرایط بیمه اجباری را دارد اما مزایای خاص و محدودیتهای کارفرمایی خود را خواهد داشت