در لیست بیمه توسط
سلام

محاسبه دستمزد مدیریتی که قابل قبول بیمه تامین اجتماعی باشد چگونه است ؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اگر منظور شما لیست ارسالی مدیران شرکت میباشد دوراه وجود دارد ۱-- مدیران شرکت میتوانند برای خودشان بیمه مشاغل ازاد یا بیمه اختیاری قرارداد بسته وهمه ماهه سوابق بیمه لحاظ نمایید ویا اینکه در لیستهای ارسالی به شعبه ۲۷٪ لیست تنظیم وارسال نماید ...ایمانی