در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
كارفرمايان چه مسئوليتي در مورد كارگران براي ارسال و پرداخت حق بيمه تامین اجتماعی دارند ؟
1 پاسخ
توسط
‌هيچ‌كدام از شرايطي كه قانون كار به عنوان شرايط آزمايشي يا شرايط پيش از قرارداد معين كرده است، برطرف‌كننده مسئوليت كارفرما براي بيمه‌كردن كاركنان در سازمان تامین اجتماعی نيست. كارفرما مكلف است از روز اولي كه فرد را به كار مي‌گيرد، حتي بدون عقد قرارداد و حكم، ليست حق بيمه وي را ارسال كند. ‌ ‌