در دیه و بیمه خودرو توسط (260 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
چهار سال پیش تصادف کردم که استخوان ران پام شکست
 بعد از عمل دچار عفونت استخوان شدم  که دیه شکستگی و عفونت را از بیمه گرفتم  اما حالا بعد از گذشت 4 سال و بعد از چندین بار جراحی و صرف هزینه چند برابر بیشتر از دیه ای که گرفتم عفونت استخوان خوب نشده است و در حال حاضر تنها راه درمان بریدن و خارج کردن 10 سانت از استخوان ران است که باید الیزاروف به مدت 2 تا 5 سال روی پایم گذاشته شود و خانه نشین شوم.

حال با توجه به هزینه 70 میلیونی عمل جراحی الیزاروف و خانه نشین شد طولانی که علت اصلی آن تصادف بوده است و بعلت نداشتن توان مالی برای هزینه عمل و مخارج زندگی به خاطر از کارافتادگی میتوانم بعد از گذشت 4 سال  از راننده مقصر حادثه شکایت کرده و ادعای خسارت و غرامت کنم یا نه؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ، با توجه به اینکه منشاء بیماری و عوارض حال حاضر شما تصادف 4 سال قبل بوده ، می توانید جهت دریافت حقوق قانونی خود مجددا در دادگاه صالحه اقامه دعوی بنمائید.
سربلند باشید