در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

داداشم راننده مقصر سال ۹۵ هستش.سه دیه پزشکی قانونی درتاریخ ۳/۹۷ تعیین کرده تاریخ تمدید بیمه۵/۹۵ تاریخ تصادف۸/۹۵ .ضایعه نخاعی است.تورو خدا دقیق راهنمایی کنید.
4 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... حداکثر تعهد شرکت بیمه برای راننده مقصر بمیزان یک دیه کامل مرد مسلمان در ماه حرام و تا سقف پوشش بند حوادث راننده قید شده در  بیمه نامه  ثالث اتومبیل مقصر است.