در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
یک خانم که 56 سال سن دارد، 7 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارد و حقوق مستمری شوهرش که فوت کرده است را از تامین اجتماعی دریافت می کند.

با توجه ماده هفت-ج- تبصره  ۳(دريافت مقرري بيمه بيكاري مانع ازدريافت مستمري جزئي نمي گردد) و ماده هشت- د ( بيمه شده بيكار ضمن دريافت مقرري بيمه بيكاري مشمول استفاده از مستمري بازنشستگي و يا ازكارافتادگي كلي شود)

و مـادة 13 آیین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری (چنانچـه دريافـت كننـدة مقـرري بيمـة بيكـاري حـائز شـرايط اسـتفاده از مستمري هاي بازنشستگي و يا از كارافتادگي كلي گردد، مقرري بيمة بيكاري وي قطع و مستمري هاي مذكور طبق قانون تأمين اجتماعي برقرار مي گردد.)
آیا با وجود دریافت مستمری شوهرش، از بیمه خودش می تواند بیمه بیکاری بگیرد؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
سلام

دریافت همزمان مستمری همسر فوت شده و مقرری بیمه بیکاری بلامانع میباشد