در بازنشستگی و مستمری توسط (260 امتیاز)
با سلام اگر پسر از کار افتاده که حقوق از کار افتادگی تامین اجتماعی میگیرد و بیمه اجباری دارد برای مستمری پدرش درخواست دهد مستمری پدر که اموزش پرورشی است به او تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

قبلا مشکلی نبود ولی طاهرا الان با فاصله زمانی مشخصی اطلاعات سیستم ها در اختیار دیگر صندوق ها قرار می گیرند . از نظر قانونی ظاهرا منعی ندارد ولی صندوق ها در حال جلوگیری از چنین چیزی هستند به خصوص سازمان تامین  اجتماعی .

با تشکر