در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

خواستم بدونم مستمری از کار افتادگی برای بیماری اعصاب و روان ( افسردگی اساسی و مزمن) چگونه است؟ و حداقل حقوق آن چگونه است؟ و ناشی از کار و غیر کار چگونه است؟

تو رو خدا مبلغ بگید با وجود 6 سال سابقه.  وخیلی مهمه واسم محاسباتش و عدد چون خیلی ها بهم میگن تو از کار افتاده ای
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- اینکه خیلی ها به شما می گویند ازکارافتاده اید اصلا برایتان محرز نشود که اینگونه است چون معمولا کمیسیون پزشکی براساس کتابچه و با معیارهای دیگری رای می دهد که شاید اینگونه که فکر می کنید در نیاید !

2-در صورت ازکارافتادگی ، میزان مستمری ارتباطی با نوع بیماری مطلقا ندارد بلکه صرفا ازکارافتادگی جزئی یا کلی مهم است که در مورد شما چون احتمالا ناشی از بیماری است باید حداقل 66 درصد ازکارافتاده باشید .

3- با سابقه ای که شما دارید در صورت ازکارافتاده کلی شدن قطعا حداقل بگیر می شوید .

با تشکر