در بیمه بیکاری توسط
دختر مطلقه که در حال حاضراز مستمری پدرش (کارمند بانک) بوده وهم چنین از خدمات درمانی ان استفاده می کند آیاواجد شرایط دریافت بیمه بیکاری تامین اجتماعی  می تواند باشد؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اصالت با سابقه کار و پرداخت حق بیمه شما در حوزه قانون کار و تامین اجتماعی است.

بر همین اساس و به موجب ماده 3 قانون بیمه بیکاری؛ که تصریح می دارد: بیمه بیکاری یکی از حمایت های تامین اجتماعی است که سازمان تامین اجتماعی با دریافت حق بیمه مقرر، به بیمه شدگانی که طبق مقررات این قانون بیکار می شوند مقرری پرداخت نماید. اولویت با مقرری بیمه بیکاری است، گرچه هنوز هنوز ارتباط اطلاعاتی صندوق بیمه تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی بانک ها به گونه نیست که مستمری دریافتی از صندوق بازنشستگی قطع گردد.