در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
اگر من بخواهم در بیمه ما بانک ملت بیمه عمر بخرم با ماهانه 50 هزارتومن بعد از 30 سال چقدر می دهند ؟بی
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز در بخش سرمایه گذاری بیمه های عمر عوامل متعددی مانند پوشش های درمانی اخذ شده ، سن بیمه گذار ، نحوه پرداخت اقساط ( ماهیانه ، سه ماهه ، شش ماهه و سالیانه) و ... دخیل خواهند بود.

نمیتوان رقم دقیقی را اینگونه اعلام کرد برای اطلاع از جزییات بیمه های عمر ، پوشش های درمانی ، جدول بیمه و سود میتوانید با دفتر تماس گرفته و یا فرم مشاوره رایگان را تکمیل نمایید تا اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

تمامی مشاوره ها اعم از تلفنی و یا در تلگرام رایگان بوده و هزینه ای را برای شما نخواهد داشت.

با تشکر