در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

سود تضمینی بیمه عمر بیمه ما چقدر است
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام نرخ تضمین شده سود بیمه عمر سالیانه تعيين می شود  كه بر اساس آيين نامه هاي مصوب شوراي عالي بيمه در ذخیره بیمه نامه اعمال مي گردد و در جداول پیوست بیمه‌نامه نیز درج گردیده است.

برای مثال از شهریور 95 به بعد حداكثر نرخ سود فني براي دو سال اول مدت اعتبار بيمه نامه ۱۶ درصد، براي دو سال بعد ۱۳ درصد و براي دوره مازاد بر چهار سال اول آن ۱۰ درصد تعيين مي شود. نرخ سود فوق الذكر، علي الحساب بوده و سود حاصل از مشاركت در منافع موضوع  آيين نامه نيز به آن افزوده مي شود.