در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,500 امتیاز)
سلام

منظور از پایه سنوات تجمیعی کارگران پیمانکاری که هرساله پیمانکار مختلفی دارند ودر یک کارگاه اشتعال دارند چیست وبا توجه تسویه حساب سنواتی هرساله با هر پیمانکار پایه سنوات تجمیعی آنان برابر کدام قانون وچگونه محاسبه شود ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

به استناد تبصره ۳ بند ۲ بخشنامه شماره ۲۱۵۲۱۰مورخ ۱۳۹۱/۱۲/۲۲شورای عالی کار که عینا در بخشنامه های سال های آتی تکرار شده است از ابتدای سال ۱۳۹۲ کلیه کارگران دارای قرارداد موقت مشمول قانون کار که دارای یکسال سابقه کار شده ویا یک سال از دریافت پایه سنوات آنها در همان کارگاه گذشته باشد اعم از اینکه حق سنوات خدمت را با پیمانکار قبلی تسویه کرده باشند یا خیر مشمول دریافت پایه سنوات خدمت تجمیعی می باشند و کلیه پیمانکاران فعلی نیز مکلف به رعایت آن می باشند .