در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام .

ببخشید آیا اون رضایت نامه ی محضری که پس از اتمام روند پرونده ی کیفری در دادسرا و دادگاه و اجرای احکام و نهایتا در شرکت بیمه ، امضا میکنیم و از مقصر حادثه رضایت محضری در دفترخانه میدیم و بعد دیه رو دریاف میکنیم ، فقط مربوط به این پرونده کیفری و دیه است،؟

یعنی بعدش که رضایت رو دادیم ودیه رو گرفتیم میتونیم دادخواست مطالبه ضرر و زیان حقوقی علیه مقصر حادثه تقدیم دادگاه حقوقی کنیم ؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، مطابق ماده 11 قانون شخص ثالث شرکت های بیمه گر نمی توانند مبلغ کمتری را به زیاندیده پرداخت نماییند در صورت کمتر پرداخت نمودن رضایت نامه محضری بلاعصر و باطل می گردد . و شما در محضر یا نزد قاضی یا دادرس نسبت به مبلغی که می خواهید دریافت نمایید رضایت می دهید و اگر بیشتر شود می توانید اعتراض و مابغی ضرر و زیان را دریافت نمایید .