در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

من تصادف کردم بعد از اتمام استراحت پزشکی رای بدویه صادر گردید وبه دلیل اینکه تعدادی از جراحات من نوشته نشده بود واثارش هم به جا مونده درتاریخ۹۷/۱۰/۱اعتراض کردم وبه تاریخ۹۸/۲/۱۲وقت نظارت تعیین شده واز طرف بیمه به من در تاریخ۹۸/۱/۲۷نامه امده که دیه شما برحسب سال ۹۷درتاریخ۹۷/۱۲/۲۷به حساب صندوق واریز شده وطی یه هفته جهت صدور فیش دیه به بیمه مراجعه کنم که در صورت عدم مراجعه عواقب ان برعهده خودم میباشد

قبل ازعید هم من به بیمه در تماس تلفنی گفته بودم که اعتراض کردم الان من چیکار کنم اگر دیه رو بگیرم برحسب سال۹۷هست درصورتی که میدانم اعتراض من مورد قبول واقع میشه ایا دراین صورت دیه برحسب سال ۹۸صادر میشه؟بهترین راه چیه چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام اگر رای شما در سال 97 قطعی شده باشد کار شرکت بیمه گر صحیح بوده و شما باید دیه را برحسب سال 97 دریافت نمایید. ولی اگر رای به قطعیت نرسد و اعتراض شما پذیرفته شود شرکت بیمه گر باید کل دیه را برحسب نرخ دیه در تاریخی که رای به قطعیت رسیده است پرداخت کند و لازم نیست عجله کنید و صبر کنید تا نتیجه پرونده در دادگاه مشخص شود.