در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

درپرونده تصادف منجربه فوت بعدازصدور حکم ومراجعه به شرکت بیمه وتشکیل پرونده بعداز چهارماه شرکت بیمه دیه را پرداخت نکرد هیچ،، آمد و به دلیل عدم دعوت شرکت بیمه در زمان تحقیقات قضایی وجلسات رسیدگی وادعای تقلب راننده مقصر ،دادخواست اعتراض ثالث مطرح کردن که دادگاه اعتراض ثالث بیمه را رد وحکم بربی حقی آنان صادرکرد،اما شرکت بیمه مجدد اعتراض زد و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شد

حالا سوال بنده این هست که پرونده اصلی تصادف که درآن رأی اولیه صادرشده هم اکنون در اجرای احکام هست و این پرونده ورود ثالث شرکت بیمه هست که به دادگاه تجدید نظر ارسال شده ، پس دادگاه تجدید نظر چگونه وبراساس چه مواردی ممکن است ادعاهای شرکت بیمه را بررسی کند؟! وآیا این تجدیدنظر ممکن است در رأی اولیه دادگاه از نظر ابطال یا تغییر آن تأثیر داشته باشد؟!

ممنون ازشما
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

با توجه به ذینفع بودن بیمه گر در حکم صادره، می تواند حقوق خود را مطالبه نماید. و شما باید منتظر رای نهایی دادگاه تجدید نظر باشید.

البته باید گفت:

اثبات تقلب و جعل بر عهده مدعی است و حتی اگر اثبات شود، بیمه گر نمی تواند غرامت زیاندیده را نپردازد.