در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پارسال تصادف کردم پای راستم شکست پلاتین گذاشتن در پزشک قانونی با احتساب 6, ماه طول درمان گفتن ديه ات 35 تومنی میشه حالا که حکم صادر شده حساب کردم 15 تومنه و طول درمان هم جز خسارت نیومده.

 چطور و به کجا میتونم اعتراض کنم
باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
شما اگر مطمین هستید که دیه شما بیشتر میشود می توانید اعتراض کنید ، پرونده پزشکی شما مجددا بررسی میشود.
طول درمان فقط جهت تعیین شرایط التیام یافتگی جراحات وارده و تشخیص دقیق میزان خسارت است لذا در مقدار دیه تاثیر ندارد.
موفق باشید