در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام..

میخواستم بدونم اگر بعد از اعتراض دیه  پای راست استخوان درشت نی و پلاک گذاری شده و بصورت معیوب درمان داشته تغییری نکرده باشه و ب حق نبوده باشه امکان این هس ک با مراجعه ب کمیسیون پزشکی درصد دیه بیشتر بشه؟؟‌چیکار میتونیم بکنیم؟؟لطف میکنید راهنمایی کنید!!
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

اگر شما طول درمانتون تمام نشده میتونید در مراجعه بعدی به پزشکی قانونی درخواست ارجاع به پزشک متخصص بدین تا ایشون سالم یا معبوب بودن رو تشخیص بدن و اگر نیاز بود میزان از کارافتادگی رو تعیین کنن