در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام ایا ب کارگران غیر نوبتی که دو روز در ماه شیفت کاریشون تغییر میکند چه چیزی تعلق میگیرد .مثلا شیفت اصلی ۸تا۱۶.  دو روز در ماه هم به صورت ۱۶ تا ۲۴ یا ۲۴تا ۸صبح
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام  این افراد نوبت کار تلقی نمی شوند وبه ساعات کاری بیت ۲۲ تا ۶ صبح فوق العاده شبکاری وبه ساعت اضافه بیش از ۱۷۶ ساعت کار در چهار هفته فوق العاده اضافه کاری تعلق می گیرید