در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

احتراما اگه میشه مراحل دریافت دیه پس از صدور رای قطعی از تجدید نظر رو بفرمایید و بنده رو راهنمایی کنید.پس از ثبت دادنامه قطعی در سامانه ثنا چکار باید بکنم؟رجوع به دادگاه بدوی و اجرای احکام شهرستان چجوریه؟ لطفا توضیح بدید

باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

پس از قطعیت یافتن رای دادگاه شما 15 روز زمان دارید که مدارکتون رو بهمراه رای دادگاه جهت تشکیل پرونده دریافت خسارت به بیمه گر تحویل دهید . (حتما رسید تحویل مدارک رو بگیرید )

بیمه گر پس از بررسی مدارک و سپری شدن 20 روز مکلف به پرداخت دیه بدون قید وشرط به شماست .

اگر تحت هر شرایطی پرداخت دیه به تعویق بیافته شما میتونید خسارت تاخیر تادیه به ازای هرروز نیم درهزار دیه رو از بیمه گر مطالبه کنید .