در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام توی سال ۹۵ خودرو سواری تصادف کرده که منجر به فوت راننده و مسدوم شدن ۲ سرنشین شده تمام مدارک مورد نیاز بیمه حداکثر ظرف یک ماه به بیمه تحویل داده شده

 اما با گذشت ۱۱ ماه از زمان حادثه دادگاه در صدور رای برای مصدومین و رای منع تقیب برای راننده فوت شده کوتاهی میکنه و هر ماه نوبت برای صدور رای را عقب میندازه و شلوغی را بهانه میکنه.

 میخواستم بدونم در این شرایط تکلیف چیه دیه باید به نرخ روز پرداخت بشه؟ جریمه دیرکرد شامل این پرونده میشه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

صدور قرار‌منع تعقیب هیچ کمکی در این پرونده به شما نمیکنه و بیشتر‌به نفع ثالث زیاندیده هستش .

بازماندگان یا قائم مقام قانونی متوفی  برای مطالبه دیه دو راه دارد

۱. مراجعه به شرکت بیمه و  درخواست اجرای (با ارایه مدارک بند چ و ح) ماده ۱۰ایین نامه اجرایی ماده ۳ قانون بیمه ثالث ۹۵  با رعایت ماده تبصره ۱ ماده ۱۱ همان ایین نامه

۲. مطالبه دیه از طریق تنظیم اظهارنامه و درصورت استنکاف بیمه گر از پرداخت دیه طرح دعوای الزام به ایفای تعهدات قانونی و قراردادی ناشی از انعقاد قرارداد بیمه(چون دعوی الزام از دعوای مالی نیست هزینه دادرسی کمتری پرداخت میکنید ) نزد دادگاه عمومی محل اقامت شرکت بیمه

باتوجه به تبصره ۱ ماده ۱۱ ایین نامه اخیر الذکر اگر ظرف ۲۰ روز از دریافت مدارک خسارت پرداخت نشود به ازا هرروز نیم درهزار مبلغ دیه جریمه پرداخت خواهد شد