در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت بزرگوار

بنده تاریخ ۲۵/۵/۱۳۹۶ تصادف کردم،طرف مقابل مقصره وگواهینامه وبیمه نداره،روند اداری همینجوری پیش میره وچندبار پرس وجو و رفت وآمد به دادسراتا اینجا اطلاع دارم که دادسرا منتظر جواب صندوق تأمین خسارتاهای بدنی هستند که ۲۹/۱۱/۱۳۹۶پیام قرار نهایی صادر شد برام اومده از دادسرا پیگیر شدم گفتند که پرونده فرستاده شده دادگاه منتظر ابلاغیه باشید.

سوألم اینه که میتونم قبل اینکه سال تموم بشه به نتیجه ای برسم وحق و دیه خسارتی که وارد شده بهم دریافت کنم.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام باتوجه به اينكه هنوز راي از دادگاه صتدر نشده و. خب ابلاغ براي شما نيومده و همچنين حتي اگه اين هفته(غير مكنن) راي صادر بشه باتوجه به اينكه ٢٠ روز مهلت تجديد نظر خواهي وجود داره و خب توي صندوق هم درجا پرداخت نميشه شما نميتونين توي اين طرف سال ديتون رو با حكم دادگاه دريافت نماييد