در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
سال 94 نسبت به استخدام نشدن در اداره ثبت اسناد که در ازمون ان پذیرفته شده بودم  به دیوان عدالت شکایت کردl و حکم بدوی نیز به نفعم صادر شد.

اما پس از تجدیدنظرخواهی ثبت اسناد ، حکم توسط شعبه 29 تجدیدنظر نقض و به نفع ثبت اسناد رای صادر گردید. و در حکم نیز قید گردیده که با توجه به انکه شخص استخدام شده دارای 3درصد سهمیه سازمان بهزیستی بوده و هم امتیاز بالاتری داشته و هم اینکه فقط یک نیرو در ان زمان مورد نیاز بوده ، لذا شکایت شاکی (اینجانب) وارد نمی باشد . حل می خواهم بدانم ایا راهی دارد که همچنان پیگیر پرونده باشم و ایا اینکه از طریقی مانند اعمال 79 می توانم رای بگیرم . لازم به ذکر است که اینجانب نیز از 5 درصد سهمیه فرزندان رزمنده نیز برخوردار می باشم که در زمان ازمون قید نگردیده و سهمیه آن نیز برای بنده لحاظ نگردیده است؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام اعمال ماده ۷۹ به این شکل است که در رای صادره ریس دیوان تشخیص بدهد که مشکلی وجود دارد واگر مورد تایید ریس دیوان قرار بگیرد به یکی از شعب تجدید نظر ارجاع داده میشود تا مجدد بررسی شود