در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خدمت مشاوران عزیز

بنده دو سال پیش شکایتی در اداره کار مطرح کردم که بعد از دو سال رفت و امد کلی اعتراض از سوی دو طرف بالاخره رای قطعی به نفع من که کارگر بودم اومد و بنده رای که شامل هفت سال بیمه و ده میلیون تومان وجه نقد بابت سنوات و بیمه گرفتم

رای قطعی بردم دادگاه قضایی برای اجرای احکام که متوجه شدم رای به کارفرما ابلاغ شده

خواستم بدونم ایا کارفرما میتونه به رایی که قطعی شده اعتراض کنه و پروندرو دوباره به به جریان بندازه ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

با استناد تبصره ۲ماده ۱۶قانون تشکیلات آیین دادرسی دیوان عدالت اداری رای قطعی هیات حل اختلاف ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ برای اشخاص داخل کشور و ظرف شش ماه از تاریخ ابلاغ برای افراد مقیم خارج از کشور قابل فرجام خواهی در دیوان عدالت اداری می باشد.