در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام.درشهرمااینگونه است که به کارفرما ارامراجع حل اختلاف توسط اداره پست مرکزی ارسال میشود.اگرازهیئت حل اختلاف اداره کارحکم ابقابه کاربگیرم.ایامیتوانم قبل ازابلاغیه دادنامه هیئت حل اختلاف به کارفرماتوسط ماموراداره پست منتظرنمونم واجرائیه بازگشت به کار رواخذکنم یاحتمابایستی ابلاغیه دادنامه هیئت حل اختلاف به کارفرمابرسه بعدااجرائیه ابقابه کاررواخذکنم؟روال کاری چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

متاسفانه خیر یکی از شرایط اخذ اجراییه دادگستری در مورد حکم قطعی ،ابلاع دادنامه به کارفرما است