در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام خسته نباشید سال نوتون مبارک باشه

قربان پرونده تصادف ما هنوز بازه بسته نشده اعتراض زدن قراره تجدیدنظر بشه دوباره رای صادر بشه من پای راستم خیلی درد داره اذیتم میکنه رفتم پیشه یه متخصص خیلی عالی ار پام عکس گرفتن عکس رو که نگاه کرد گفت این اصلا جوش نخورده کلا خورد شده چه عمل بشه چه عمل نشه خوب نمیشه همین طوری تا اخر عمرت باید باهاش مدارا کنی پله بالا نریی و...

این حرف رو پزشک معتمد پزشکی قانونی هم بهم گفته بود .ولی داخل گواهی پزشکی قانونی نوشته همه ی شگستکی ها به طور مطلوب بهبود یافته آیا من الان میتونم اعتراض کنم چون واقعا حالت راه رفتنم از حالت طبیعی خارج شده درد و عذابش به کنار
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تبریک سال نو مبارک البته باتاخیر

تا قبل از قطعیت حکم ایراد اعتراض برای طرفین متصوراست .

وقتی رای صادرشود 20 روز مهلت اعتراض دارد. پس از گذشت 20 روزرای مصون مانده ازاعتراض قطعی میشود ودیگه نمیشه بهش اعتراض وارد کرد.

درخصوص معاینه مجدد هم میتونید از قاضی درخواست معاینه مجدد بگیرید