در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

سلام

قربان رفتم از دادگاه گواهی های پزشکی قانونی رو گرفتم کپی شو قربان نگاه کنید چه چیزهایی رو نوشتن و براتون عکس های زخم ها و کبودی و بخیه صورتمو هم فرستادم حالا بیشتر از ایناست من چندتاشو براتون فرستادم ببینید آیا به این زخم ها کبودی بخیه 8تا صورتم دیه شامل نمیشه؟

رای پزشکی قانونی

معاینه مجدد پزشکی قانونی

مدیر سایت :
برخی از عکس های ارسال شده توسط شما به علت مغایرت با قوانین بیدبرگ حذف شد.

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

بنده قبلا هم عرض کردم شما میتونید از قاضی ارجاع مجدد به پزشکی قانونی رو بگیرید .

خراشیدگی های صورت به هر وسعتی که باشد فقط یک درصد دیه کامل دارد .جراحاتی که پوست شکافته میشود و معمولا بخیه زده میشود با هر طولی که باشد 2 دردصد دیه کامل دارد

سیاه شدن پوست صورت 6هزارم دیه کامل و کبودی پوست صورت 3 هزارم دیه کامل می باشد