در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

خدمت بزرگواران بنده در سال 30/5/96 تصادف کردم و سوال من اینه که اگر بعد از 20 روز بیمه دیه مرا نپردازد ایا ماده 33 که بعد از 20 رو بیمه باید جریمه بپردازد شامل ما میشود یا نه لازم به ذکر است هنوز دیه خود را دریافت نکرده ام

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تبریک به مناسبت سال نو

خسارت تاخیر تادیه دیه که درماده 33 قانون بیمه ثالث 95 بعنوان تضمین اجرای به موقع وبدون تعلل پرداخت دیه به زیان دیده می باشد.

بدیهی است که اگر شما مطالبه نکنید بطور معمول  بهتون پرداخت نمیشه . راه مطالبه ش راحته.

ابتدا ارسال اظهارنامه مطالبه خسارت تاخیر تادیه به ببمه گر

و بعد از اون طرح موضوع  در شورای حل اختلاف ومطالبه مبلغ جربمه قانونی