در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ببخشید گرفتن وکیل برای گرفتن دیه لازم است و اینکه اگه وکیل نگیرم میتونم خودم کار های پرونده رو انجام بدم بدون وکیل و دوم اینکه بدون وکیل ممکنه قاضی در پرداخت مقدار دیه کوتاهی کند و چون وکیل نداشته باشم از مقدار دیه کم کند با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

در پرونده های تصادفات مخصوصا برای شخص ثالث ، دادسرا به نحو احسنت از حقوق زیاندیده دفاع میکنه . اگر هم نیاز به مشورتو راهنمایی داشتید سوالتون رو مطرح میکنیدود  کوتاهترین زمان پاسخ تون رو دریافت می کنید.