در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام.خسته نباشین.

دکتر پزشک قانونی همچنین دکترهای دیگه بهم گفتن که باید زانومو عمل کنم به علت تصادف.

الان من نمیخوام عمل کنم آیا اگر عمل نکنم در موقع ویزیت دوم پزشک قانونی باید بهشون بگم.و اینکه آنها چون عمل نکردم درصد رو پایین تر میزنن.من کندگی استخوان pcl یا صلیبی خلفی دارم.

ممنون از شما که امکان طرح سوال را دادین
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... تشخیص روش معالجه در تخصص و از وظایف پزشکان است اما شما در ادامه روند معالجه ی خود صاحب اختیار هستید.  لکن پزشکی قانونی در نهایت پس از پایان مدت طول درمان و انجام معاینه مجدد با توجه میزان التیام یا عدم التیام آسیب وارده نظر خود را اعلام و یا مجدداً طول درمان را تمدید خواهد کرد. در نهایت میزان بهبودی شما در تعیین درصد دیه موثر خواهد بود نه روش درمان.

البته انجام عمل جراحی خودش تا 2 درصد مشمول ارش میباشد.