در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باعرض سلام وخسته نباشیدو ضمن تشکر از زحمات دوستان وسایت خوبتون

این جانب از

1-ناحیه پیشانی زخم حرصه

2-ناحیه بینی حارصه

3-بازوی چپ حارصه

4-زانوی راست حارصه

5-کشکک زانوی چپ شکستگی و خردشدگی که تحت عمل جراحی قرار گرفت وپلاتین مربوطه کار گذاشته شد

6-گرفتگی قفسه سینه(بنظرم در گزارش پزشک قانونی گرفتگی عضلات تنفسی ذکر شده)

7-پزشک معالج سه ماه استراحت تعیین کرده است (آیابرای هر ماه استراحت چ مقدار از درصد در نظر میگیرن)

ممنون خواهم شدبفرماییدچنددرصددیه به من تعلق خواهدگرفت

با تشکر از آقای هادی علوی ودیگر دوستان

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

 آرزوی سلامتی برای شما دارم

۱. یک درصد دیه کامل

۲. یک درصد دیه کامل

۳.نیم درصد دیه کامل

۴.نیم درصد دیه کامل

۵. ۱۶درصد دیه کامل

۶. گرفتگی قفسه سینه رو متوجه نمیشم