در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام..

آبان 95 تصادف کردم..پزشکی قانونی جهت یکسری از صدمات پرونده را به کمیسیون پزشکی قانونی  ارجاع داده..برای  بررسی پرونده  سه بار کمیسیون رفتیم که کلا دوسال به طول انجامیده...که دادگاه در جریان تمام طی مراحل هست...

اگه پرونده بعد دوسال توسط دادگاه بسته بشه و حکم صادر کنه؛بیمه دوباره یه کمیسیون پزشکی خودش برامون تشکیل میده یا طبق رای دادگاه بهمون دیه را به نرخ روز پرداخت میکنه ...شنیدم بیمه برای پرونده های بیش از دوسال مراحل اداری دیگه ای داره
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام
طبق قانون شخص ثالث مصوب 1387 و 1395 شرکت های بیمه گر بعد از به قطعیت رسیدن رای صادره ، موظف اند ظرف 15 روز دیه شما را پرداخت نمایند و طبق قانون شخص ثالث مصوب 1395 در صورت عدم مراجعه شما به شرکت بیمه گر مبلغ دیه را به حساب صندوق تامین خسارت های بدنی واریز می نمایند و شرکت بیمه گر هم موظف است دیه شما را به نرخ روز یعنی اگر در سال 97 قرا به پرداخت است دیه شما را با نرخ دیه سال 1397 محاسبه و پرداخت می نمایند .در ضمن در شرکت های بیمه پزشک معتمد حضور دارند که فقط جراحات شما را شاید درصورت مغایرت به بیمه گر اعلام نموده و شرکت بیمه گر به رای صارده اعراض می نماید و سرخود نمی تواند طبق ماده 11 قانون شخص ثالث مصوب 1395 از دیه شما کسر نماید و یا خسارت شما را توافقی پرداخت نماید .