در بازنشستگی و مستمری توسط (180 امتیاز)
با سلام و احترام

من پسر معلول و از کارافتاده می باشم و هم اکنون از مستمری پدرم که کارمند دولت بوده و فوت کرده استفاده می کنم. حال می خواهم از طریق بیمه مشاغل آزاد سازمان تامین اجتماعی بیمه پردازی کنم. سئوالم این است که در زمان بازنشتگی مشکلی ایجاد نمی شود؟

یعنی اینکه سازمان تامین اجتماعی بگوید چون شما از مستمری پدرت که از صنوق بازنشستگی کشوری است مستمری می گیری به شما مستمری بازنشستگی سازمان تعلق نمی گیرد و حق بیمه این سالهای من به سازمان تامین اجتماعی در قالب بیمه مشاغل آزاد بر باد بره؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

حق بیمه های پرداختی شما دارای اولویت بوده و حذف نمی شوند. و به محض رسیدن به شرایط بازنشستگی، به شما مستمری بازنشستگی پرداخت می گردد.