در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام دختری 29ساله هستم میخواستم از بیمه مشاغل ازاد استفاده کنم پس باید 26سال حق بیمه پرداخت کنم و در سن 55سالگی بازنشست شود ، بین بنده و کسیکه با پرداخت 20سال حق بیمه در سن 55سالگی بازنشست میشود چیست؟ ایا حقوق مستمری بازنشستگی متفاوت است ؟؟ چند درصد؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما در سن 55 سالگی با 26 روز حقوق بازنشسته خواهید شد و اگر حداقل دستمزد را انتخاب کرده باشید بین شما و اون شخص هیچ فرقی در میزان مستمری نمی کند زیرا به استناد ماده 111 قانون تامین اجتماعی هنگام محاسبه مستمری در صورتی که مستمری از حداقل دستمزد کمتر باشد تا سقف حداکثر دستمزد ترمیم میگردد ولی چنانچه دستمزد بیشتری را هنگام عقد قرارداد انتخاب کرده باشید و میانگین دستمزد دو سال آخر شما بالاتر باشد ممکن است بیشتر دریافت نمایید.