در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
آیا بیمه اختیاری و خود اشتغالی در باز نشستگی تفاوت دارن ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

اگر منظور شما بیمه اختیاری با بیمه حرف و مشاغل میباشد تفاوتها عبارت است از :

1. بیمه اختیاری با نرخ 27 درصد میباشد و شامل بازنشستگی ، فوت قبل و بعد از بازنشستگی و از کارافتادگی است . ولی بیمه حرف با انتخاب شما 12 ، 14 و 18 درصد میباشد و 12 درصد بازنشستگی و فوت بعد بازنشستگی ، 24 بازنشستگی ، فوت بعد و قبل از بازنشستگی و 18 درصد بازنشستگی ، فوت قبل و بعد از بازنشستگی و از کارافتادگی دارد.

2. در ییمه اختیاری محدودیت در تعداد دفترچه درمانی ندارید بعبارتی فاقد سرانه درمان است ولی در بیمه حرف بابت هر یک از اعضای تحت تکفل باید سرانه درمان معادل 44000 تومان در سال 97 بپردازید که هر سال بیشتر میشود.

3. بیمه اختیاری مشمول دریافت هزینه کفن و دفن و کمکهای پروتز و اروتز میباشد ولی بیمه حرف و مشاغل آزاد نمیباشد.

4. هر دو مشمول بیمه بیکاری نمیباشند.