در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من ۲۶سال سن دارم چهار سال سابقه بیمه اختیاری داشتم الان درخال حاضر بیمه ام تموم شده و جایی که شاغل هستم بیمه نداره میخاستم ببینم برای ادامه بیمه بیمه مشاغل ازاد بهتره یا اختیاری یا بیمه عمر بحث  بازنشستگی اولویته برام؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز با توجه به اینکه بازنشستگی براتون اولویته قطعا بیمه عمر نتایج بهتری براتون خواهد داشت لطفا برای دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره کاملا رایگان از لینک زیر درخواست نمایید