در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام. من مرد و 33 ساله با 5 سال سابقه بیمه که 2 سال بیمه اجباری و 3 سال بیمه اختیاری 26% دارم.و در حال حاضر بیمه اختیاری واریز میکنم.
1- فرق بین بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد در چیست؟
 2- اگر بخواهم بدلیل ناتوانی در عدم پرداخت مبلغ سنگین بیمه اختیاری آن را به بیمه آزاد تبدیل کنم، ضرر نمیکنم؟ چون حقوق بازنشستگی برای من مهمه. در حال حاضر از خدمات درمانی بیمه اختیاری هیچ استفاده ای ندارم.چکار کنم؟
3- اگر بیمه ازاد انتخاب کنم باچه درصدی انتخاب کنم که به حقوق بازنشستگیم ضرری نرسد و کمتر نشود؟
4- اگر بیمه رو به ازاد تغییر بدم بعد از چندین سال میتوانم ان را به اختیاری تغییر دهم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

باتغییر بیمه اختیاری به حرف و مشاغل آزاد تغییری در حقوق بازنشستگی شما ایجاد نمیشود فقط بیمه حرف و مشاغل دارای سرانه درمان است که باید جداگانه درخواست و برای کلیه افراد خانواده واریز نمایید در ضمن بیمه حرف و مشاغل آزاد دارای 3 نرخ 12 ، 14 و 18 درصد است که 18 درصد کلیه تعهدات سازمان از بازنشستگی ، فوت قبل و بعد از بازنشستگی یعنی مستمری بازماندگان و از کارافتادگی دارد و کامل است.

در ضمن بازنشسته های حرف و مشاغل نیز سرانه درمان از حقوقشان ماهانه کسر میگردد و موقع مراجعه به مراکز ملکی سازمان باید مبلغی از خدمات درمانی را خود واریز نمایند.

بله شما میتوانید هر موقع خواستید بیمه را بیمه اختیاری تبدیل کنید مشروط باینه در صورت داشتن جواز کسب باید آنرا باطل نمایید.