در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

سلام
من سه ماه پیش بیمه مشاغل آزاد شدم اون موقع منو راهنمایی نکردن
من میخواستم بیمه اختیاری بشم
در ضمن قبل اون هیچ سابقه بیمه نداشتم
امروز هم رفتم اعتبار بزنم یک ماه زدم بعد دیدم ک مشاغل آزاده
پنج تا دفترچه هم دارم برای هر کدوم 40هزار تومان گرفتن که هزینه اش خیلی سنگین میشه
گفتم بیمه منو تغیر بدید به اختیاری اول گفتن نمیشه
بعد که رفتم پیش رییس شعبه گفت برو بعد از عید که اعتبار دفترچه تموم میشه بیا
میخواستم منو راهنمایی کنید چیکار کنم ک تبدیل به اختیاری کنم؟؟؟
خیلی ممنونheart

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما هیچگونه منعی ندارید میتوانید به اختیاری تغییر دهید