در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران زحمت کش

سوالم این هس ک شوهرم فوت کرده و بیمه تامین اجتماعی داشتن،من بازمانده هستم و حق مستمری ماهیانه دریافت میکنم هر ماه مبلغی هم بخاطر رد کردن بیمه من از حقوقم کسر میگردد،ایا این مبلغ کسر شده بعد چندین سال دیگر به عنوان بیمه بازنشستگی محسوب میشود یا خیر؟در غیر این صورت چگونه میتوانم برای بیمه رد کنم ک مبلغش به عنوان بیمه بازنشستگی هم محسوب شود

از صبوری و تخصص در کار مشاوره شما عزیزان گرامی نهایت تقدیر و تشکر را دارم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

چنانچه شما شاغل باشید و بیمه از شما کسر میگردد در صورتی که شرایط بازنشستگی پیدا کنید و بازنشسته شوید می توانید هم مستمری بازمانده همسر خود را دریافت نمایید و هم حقوق بازنشستگی و این دو با هم تناقض ندارد.