در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

پدر من تير ٩٧، ٦٠ ساله ميشه. ٢٦ سال سابقه بيمه خويش فرما داره اما به دليل ورشكستگي شركت از آذر ٩٦ حق بيمه پرداخت نكرده و بيمه بيكاري هم نگرفته. با اين شرايط مستمري ايشون چطوري حساب ميشه؟ اين چند ماه عدم پرداخت، چه مشكلي ممكنه ايجاد كنه؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به اتمام سن 60 سال و 26 سال سابقه بر  اساس میانکین 2 سال آخر میتوانند از  بازنشستگی استفاده کنند به شرط آنکه در زمان درخواست بازنشستگی ارتباط بیمه ای با تامین اجتماعی برقرار باشد