در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بیمه مشاغل آزاد دارم که چندین بار به دلیل عدم پرداخت حق بیمه قراردادم چند بار لغو شده است بنابراین برای ادامه بیمه می بایست متحمل جریمه سنگینی که سازمان تامین اجتماعی تعیین کرده شوم چه باید بکنم ممنون از راهنمایتون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
برای انجام باید قرارداد مجدد تنطیم شود البته بعد از ارایه معاینات پزشکی

در صورت عدم پرداخت سوابق به سابقه شما اضافه نمیگردد و شامل جریمه نمیگردید