در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر .

با توجه به افزایش قیمت شتر و بقیه اون اقلام شش گانه ی ملاک شرعی تعیین  دیه و عدم رعایت این قضیه از جانب قوه قضاییه در تعیین نرخ دیه به مبلغ ۲۷۰ تومان برای سال ۹۸ آیا میتوانم برای در یافت دیه ی تصادف که دوسال پیش برام اتفاق افتاد و قطع عضو شدم و بعد از عید حکم قطعی صادر میشه بجای پول مطالبه شتر بکنم؟ هر شتر حداقل ۷ میلیون شده و دیه شرعی در کمترین حالت باید ۷۰۰ میلیون تعیین میشد ، همه چیز چندین برابر شده بجز دیه .

آیا میتونم برای اینکه به حقم برسم شتر مطالبه کنم؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید چون بعد از تصادف همه ی زندگیم بهم ریخته و از کار بیکار شدم و دست و پام قطع شده و... و همه ی امیدم برای خانواده ام همین دیه بود

با تشکر و دعای عاقبت بخیری
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

 ارزوی سلامتی برای شما دارم

در جنایات غیرعمدی و علی الخصوص در  دریافت دیه از شرکت بیمه ، ارزانترین نوع دیه ملاک محاسبه میزان دیه می باشد. مضافا اینکه رقم دیه توسط ریاست محترم قوه قضاییه تعیین میشود