در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
من 10 سال پیش در کارخانه ای یک بند انگشت خود را از دست داده ام
آیا در حال حاضر می توانم شکایت کنم و اینکه مبلغ دیه چقدر می شود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بله

شما می توانید با ارایه دادخواست به مراجع قضایی و سپس استعلام قاضی پرونده از پزشکی قانونی، پاسگاه انتظامی، کارشناس حوادث کار و عندالزوم سازمان تامین اجتماعی، نسبت به پیگیری دیه خود اقدام نمایید.

البته؛تعیین میزان دیه فقط در صلاحیت پزشکی قانونی واخذ گواهی از آن حاصل میشود و با توجه به معاینه شما حکم به پرداخت دیه توسط دادگاه صادر خواهد شد.