در دیه و بیمه خودرو توسط (420 امتیاز)

به نام خدا

با سلام و احترام.

اساتید بزرگ بیدبرگ که همواره لطف داشته اند،

1- لطفا ً بررسی بفرمایید که آیا حکم صادر شده توسط قاضی درست صادر شده است؟

2- با توجه به این نکته که شرکت بیمه گر پس از قطعی شدن رای 20 روز فرصت دارد تا دیه را پرداخت کند آیا شرکت بیمه گر حق آنرا دارد و میتواند بگوید چون در آخر رای نوشته شده ( ظرف دو سال ) بخشی از آن را مثلا امسال و بخشی را سال دیگر میدهم وبه قول معروف قسطی پرداخت میکنم ؟

* مصدوم آقا بوده است.

نامه اول پزشکی قانونی :

  1. سیاه شدگی و تورم دور چشم راست
  2. جراحت بخیه شده ابروی راست و گوشه خارجی چشم راست و زیر چشم راست ( سه دامیه).
  3.  جراحت بخیه شده آهیانه راست ( دامیه) .
  4. خونریزی تحت ملتحمه ای مختصر چشم راست
  5. منطقه خراشیدگی آرنج راست (حارصه).همراه با تورم .
  6.  خراشیدگی بالای پستان چپ ( در حد حارصه ).
  7.  شکستگی استخوان چشمخانه راست با امتداد به راست صورت (منقله) که تحت عمل جراحی و تعبیه ادوات ارتوپدی داخلی ثابت شد.
  8. آسیب نسوج نرم شانه راست.
  9. ضایعات در اثر اصابت جسم سخت. (پذیرش بیمارستانی ) .

معاینه مجدد بعد از سه ما الزامی است در خصوص سایر ضایعات احتمالی متعاقبا اظهار نظر می گردد.

نامه دوم و آخر پزشکی قانونی که پس از سپری شدن سه ماه صادر کرده است :

  1. ضایعات تا حد امکان التیام یافته اند. درمان پایان یافته تلقی می گردد. شکستگی استخوان چشمخانه التیام مطلوب دارد.
  2. ارش نسوج نرم اطراف محل شکستگی صورت در سمت راست به میزان( سه درصد).
  3. ارش تورم دور چشم راست به میزان (نیم درصد).
  4. ارش بند (4) گواهی اولیه به میزان (دو دهم درصد).
  5. ارش توم آرنج راست به میزان (سه دهم درصد).
  6. ارش بند (6) گواهی اولیه به میزان (نیم درصد).
  7. ارش بند(8) گواهی اولیه به میزان ( هفت دهم درصد) .

- همگی از دیه کامل تعیین می گردد.

- سایر ضایعات دیه مقدر دارند.

معاینه مجدد لازم نیست.

رای دادگاه :

از توجه نگاه شما سپاس گزارم.

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

این حکم در مجرمیت شخص راننده مقصر صادر شده و مهلت ها و مجازاتها برای مجرم تعیین شده است . بعبارت دیگر اگر راننده مقصر ظرف دوسال نتواند دیه مصدوم را پرداخت و رضایت اخذ کند به اعتبار این حکم، جلب  و تا پرداخت کامل دیه حبس میشود .

اما در قرارداد بیمه ، بیمه گر متعهد و مکلف میشود در صورت محکومیت بیمه گزار پرداخت دیه به مصدوم را تقبل مینماید و نحوه پرداخت دیه مصدوم همان طور که حضرتعالی فرمودید باید مستفاد از قانون بیمه ثالث ۹۵ و ایین نامه رعایت حقوق مصرف کننده در قراردادهای بیمه تادیه شود .

ضمانت اجرای تادیه دیه یوم الادا پس از ۲۰ روز از قطعیت حکم در قانون مارالذکر جریمه نیم در هزار دیه به ازای هر روز تاخیر در حق مصدوم یا وراث متوفی می باشد

 رای صادره کاملا  منطبق بر جراحت معنون در گواهی پزشکی قانونی است