در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
مبلغ درصد ارش دیگه کامل چگونه محاسبه میشود؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... محاسبه ی مبلغ دیه و ارش یکسان بوده و هر دو درصدی از دیه ی سال پرداخت میباشد.
ضمناً ارش همان دیه ی غیرمقدر است که بعلت گستردگی موضوعات آن در قانون میزانش مشخص نشده و با توجه به نوع آسیب توسط قاضی یا پزشکی قانونی تعیین میشود.
مثلاً 2 درصد ارش دیه کامل در سال 97 :   2/310/000/000 ریال*2% = 46/200/000 ریال