در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

مایک پرونده تصادف منجربه فوت داریم که پدر بنده درآن تصادف فوت کردن، دادگاه رأی بدوی را صادرکرد و فقط اسم و مشخصات وسیله دخیل درتصادف در رأی ذکرشده ونوشته پرداخت سهم دیه ازجانب شرکت بیمه اما مستقیم اسمی از شرکت بیمه آورده نشده فقط به ما گفتن برید به شرکت بیمه مربوط به وسیله برای دریافت دیه، اما شرکت بیمه با بهانه هایی که چون ما ازابتدا درجریان رسیدگی به پرونده نبودیم این رأی را قبول نداریم وآمدن در دادگاه یک پرونده دیگر باز کردن واعتراض ثالث مطرح کردن که بعد از دادگاهی شرکت بیمه دادگاه رأی صادر وحکم بربی حقی شرکت بیمه داد، حالا دوباره شرکت بیمه درخواست تجدید نظر داده وپرونده  دوم مربوط به اعتراض ثالث بیمه را به دادگاه تجدید نظر فرستاده اما پرونده اصلی مربوط به تصادف همچنان در شعبه اجرای احکام است

حالا میخواستم بدانم دراین دادگاه تجدید نظر چگونه ممکن است رأی صادربشه ؟!وضعیت رأی اول مربوط به تصادف چه میشود؟! ممکنه هردوتا رأی تغییرکنه ؟!

ممنون ازراهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اصولا دادگاه تجدید نظر می تواند رای ثانویه ای صادر کند که کیفیت رای دادگاه بدوی را تغییر دهد. این تغییر می تواند به گونه ای باشد که رای دادگاه بدوی را نقض کند و رای دادگاه تجدید نظر قطعی و لازم الاجرا است.

اما در مورد پرونده شما:

اثبات تغییر وسیله نقلیه در تصادف، تفاوتی در پرداخت خسارت شما ندارد.

اگر بیمه نامه دارد، بیمه گر پرداخت می کند.

اگر بیمه نامه ندارد، صندوق تامین خسارت های بدنی مسول جبران خسارت های شما است.