در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من در سال ۹۶ تصادف کردم پام شکسته پزشک قانونی بعد معاینه مجدد تا برج ۷ سال ۹۷بهم استراحت پزشکی داده احتمال ۹۹درصد پروندم رو مختومه میکنه ومیفرسته دادسرا ایا من میتونم کاری کنم که دیه ام رو توسال ۹۸ بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اگر رای شما در  سال 97 صادر و قطعی شود زیاندیده برا ی تشکیل پرونده به شرکت بیمه مراجعه و درخواست دیه میکند اگر شرکت بیمه در پرداخت تعلل کند سال 98 باید دیه را با نرخ روز محاسبه کند و لی اگر مدارکی در دست باشد که تعلل از طرف شما بوده است دیه سال98 براساس97 پرداخت میشود