در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر من سال 82 در شرکتی فوت کرد دیه بر گردن صاحب شرکت افتاد و دادگاه حکم  قطعی 18 میلیون دیه رو صادر کرد ولی ما پیگیریی نکردیم برا دریافت دیه الان اگ بخواهیم دیه رو بگیریم به چه نرخی محاسبه میشود ینی همان 18 میلیونو باید بده
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

مطابق قاعده فقهی دیه یوم الاداست و به نرخ روز باید پرداخت بشه .درسته شما مطالبه نکردید ولی بر عهده و ذمه اون واحد صنعتی بوده و باید ادای دین میکرده