در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
توی تصادف شوهرم قاضی این حکمو صادر کرده میخواستم بدونم یعنی چی

متهم موصوف را به پرداخت پنجاه درصد ازیکو نیم هزارم دیه کامل بابت کبودی ساق چپ وچهار پنجم ازیک سوم دیه یک پا بابت خرد شدگی استخوان درشت نی ساق چپ که بدون جوش خرده است وشش درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی درساق چپ ومحدودیت حرکتی زانوی چپ ظرف مدت دوسال ازتاریخ وقوع جنایت باوصف پرداخت نصف دیه پس از یک سال درحق شاکی محکوم مینماید
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
1- یک و نیم هزارم دیه کامل مرد مسلمان = 3.150.000 ریال

2- 16.66 درصد دیه کامل =349.860.000 ریال

3- 6 درصد دیه کامل = 126.000.000 ریال

موارد فوق با احتساب صد درصد تقصیر است

با احتساب 50 درصد تقصیر =239.505.000 ریال